مشاوره مدیریت و کسب و کار

چند توصیه برای شاد بودن در تمام فصول

چند توصیه برای شاد بودن در تمام فصول کدامند ؟ چگونه در تمام فصول شاد باشیم ؟ چگونه محیط کار را به یک محیط شاد و پرنشاط تبدیل کنیم ؟ چه توصیه هایی برای شادکاری در تمام فصول ممکن است ؟ در این مقاله از وب سایت توسعه تجارت دلیران دنا (دناکو) این موضوع بررسی می شود.

منابع انسانی

چند توصیه برای شاد بودن در تمام فصول

*توصیه اول: همیشه خودتان را به سمت چشم‌انداز‌های بلندمدت حرکت دهید
خیلی‌ها هستند که که به‌دلیل داشتن اهداف و خواسته‌های محدود و کوتاه‌مدت، اغلب اوقات در حال درجا زدن و عقب افتادن از دیگران هستند درحالی‌که اگر چشم‌اندازهای بلندمدت و بلند نظرانه‌ای را دنبال کنند به‌طور حتم موفق‌تر خواهند بود. تجربه ثابت کرده که متمرکز شدن بیش از حد روی مسائل و موارد جزئی و اضطراری شاید در کوتاه‌مدت بعضی از مشکلات افراد و کارکنان سازمان را حل کند؛ اما در بلندمدت باعث درجا زدن آنها و دور شدنشان از آرمان‌ها و پیشرفت خواهد شد. بنابراین همیشه به یاد داشته باشید که بدون داشتن برنامه و چشم‌انداز بلندمدت هیچ گاه نمی‌توانید به پیشرفت‌های بزرگ دست یابید.

*توصیه دوم: توفان ذهنی در محل کار فراموش نشود
یکی از الزامات رسیدن به احساس شادی در محل کار، داشتن توفان ذهنی و باز کردن ذهن به روی ایده‌های نو و بدیع است. اگر می‌خواهید به یک فرد موفق و زبده در محل کارتان تبدیل شوید همیشه یک خودکار و چند ورق کاغذ در کنارتان داشته باشید تا به محض اینکه ایده و فکری به ذهن تان خطور کرد آن را یادداشت کنید و به‌طور متناوب آنها را مرور کنید؛ چرا که از میان همین یادداشت‌هاست که ایده‌های بزرگ و پیروزی‌آور نمایان می‌شود. شادکاران موفق کسانی هستند که به ایده‌هایی که از توفان‌های مغزی شان تراوش کرده‌اند، اجازه جولان دادن و عرض اندام می‌دهند و بهترین آنها را به ارزش‌های کاری و حرفه‌ای خود تبدیل می‌کنند. تجربه ثابت کرده که همین ایده‌ها و نکات هستند که پس از تبدیل شدن به ارزش‌ها، اهداف کاری مدیران و کارمندان شاد و با روحیه را شکل می‌بخشند و آنها را از سایر کارکنان و مدیران متمایز می‌سازند.

*توصیه سوم: اهداف شخصی و کاری‌تان را مکتوب کنید
یکی از مشکلات بسیاری از کارمندان و حتی مدیران این است که به‌طور کلی اهداف مشخصی در کار و حتی زندگی‌شان ندارند و در نتیجه تلاش‌ها و فعالیت هایشان غالبا بی‌ثمر باقی می‌ماند. برای اجتناب از این حالت لازم است که افراد اهداف و خواسته‌هایشان را روی کاغذ بنویسند و آنها را به‌طور مرتب مورد بازبینی و کنترل قرار دهند. برایان تریسی بزرگ در این مورد می‌گوید: لازم است که هر کارمندی به مدت ۳۰ روز، هر روز اهداف کاری‌اش را روی کاغذ بنویسد و آن را در محل کارش در معرض دید خود قرار دهد، با ادامه یافتن این عمل در روزهای متمادی، آن اهداف به بخشی جدایی‌ناپذیر از فعالیت‌های کاری افراد تبدیل خواهد شد و آنها هیچ‌گاه چیزهایی را که در ذهن شان حک شده است، فراموش نخواهند کرد.

ما در وب سایت توسعه تجارت دلیران دنا اهداف بزرگی را دنبال می کنیم. به دنبال آباد سازی ایران عزیز ، توسعه اقتصاد کشور ، افزایش فروش شرکت های تولیدی و خدماتی داخلی ، افزایش سطح سواد عمومی مدیریت و دانش تجارت و کسب و کار مردم عزیزمان ، توسعه تجارت الکترونیک ، بهبود محیط کسب وکار ، گسترش تحقیق و توسعه ، افزایش کار آفرینی و سطح خلاقیت و نوآوری در سازمان های ایرانی هستیم. مقالاتی که توسط ما نوشته شده اند یا گردآوری شده اند با دقت و وسواس انتخاب شده اند  و موارد کلیدی در توسعه شرکت های ایرانی و ابادنی کشور در نظر گرفته شده اند. شما می توانید تمام این مقالات مطالعه کنید و در نهایت فقط این احساس خوب آموختن علوم مفید را خواهید داشت.

 

شما می توانید از بخش سفارش خدمات ، در زمینه های مشاوره بازاریابی و فروش ، طراحی سایت و بهینه سازی سایت ، مشاوره نوآوری و ایده پردازی ، تحقیق و توسعه ، مشاوره منابع انسانی ، مشاوره سرمایه گذاری و خدمات تجارت الکترونیک را سفارش دهید.

 

برای انتشار مجدد مقالات این وب سایت ذکر منابع و درج لینک به سایت ما (توسعه تجارت دلیران دنا) الزامی است.

منابع:

 

نویسنده: کن رابینسونمترجم

: سیدحسین علوی لنگرودی

کتاب Finding Your Element

وب سایت دنیای اقتصاد

وب سایت توسعه تجارت دلیران دنا (دناکو)

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات وب سایت