مشاوره مدیریت و کسب و کار

۸ رفتار زیان‌آور که کارآفرینان موفق تحمل نمی کنند

کارآفرینان موفق چه ویژگی هایی دارند ؟ کارآفرینان موفق چه رفتارهایی را اصلا نباید تحمل کنند ؟ ۸ رفتار زیان‌آور که کارآفرینان موفق تحمل نمی کنند کدامند ؟  در مواجهه با مشکلات چگونه رفتار می کنند ؟ این افراد چه رفتاری با شخصیت های منفی و مسموم دارند ؟ در این مقاله از وب سایت توسعه تجارت دلیران دنا (دناکو) این موضوع مورد بررسی قرار می گیرد.

کار آفرینی

۸ رفتار زیان‌آور که کارآفرینان موفق تحمل نمی کنند

افراد موفق جرات رویاپردازی دارند. آنها جرات این را دارند که فراتر از نقطه آسایش (comfort zone) خود فعالیت کنند. اما آیا در مورد نکاتی که افراد موفق نباید انجام دهند فکر کرده‌اید؟ این فهرست به همان اندازه مهم است. رفتارهای زیان‌آور می‌توانند همه این ویژگی‌های مثبت را خنثی کنند و آنها را به ویژگی‌های منفی تبدیل کنند.به‌عنوان مثال، افراد موفق به‌عنوان افرادی ریسک‌پذیر و سخت‌کوش شناخته می‌شوند که از جهان پیرامون خود الهام می‌گیرند.

همچنین آنها به شدت علاقه‌مند به مطالعه شناخته می‌شوند. اما چه می‌شود اگر این افراد به خودشان اجازه دهند تا در عصبانیت فرو روند، به بی‌حرکتی و سکون گرفتار شوند یا درگیر روابط مسموم شوند؟ در اینجا ۸ نکته که افراد موفق هرگز نباید در خودشان و در افراد پیرامونشان تحمل کنند، آورده شده است.

۱. سکون: کارآفرینان موفق هرگز دچار سکون و رکود نمی‌شوند. آنها هرگز رکود را تحمل نمی‌کنند و هرگز به خود اجازه نمی‌دهند تا در نقطه آسایش‌شان باقی‌ بمانند. آنها مداوم در تلاش و تکاپو به سوی یک هدف هستند. افراد موفق به ندرت خسته می‌شوند؛ چرا که همیشه در جست‌وجوی چیزهای جدیدی هستند. افراد موفق می‌دانند که زمان ارزشمندترین منبعی است که آنها دارند، چرا که این منبع تجدیدشدنی نیست.

زندگی کوتاه‌تر از آن است که در سکون و بی‌حرکتی تلف شود. رهبران سازمانی روی آن چیزی که می‌توانند انجام دهند و اینکه چگونه می‌توانند رو به جلو حرکت کنند تمرکز می‌کنند.

۲. متوسط بودن: کارآفرینان موفق هرگز نمی‌خواهند فردی معمولی باشند. آنها مداوم برای رسیدن به اهداف تازه تقلا می‌کنند. به زبان ساده، متوسط بودن هرگز قابل‌پذیرش نیست. افراد موفق به دنبال یک زندگی روتین و معمولی نمی‌روند؛ آنها با یکنواختی مخالفند و همواره تلاش می‌کنند تا همه چیز را تازه و جذاب نگه دارند. حتی تغییرات کوچک می‌تواند مغز را فعال و خلاقیت را تحریک کند. آنها به دنبال راه‌هایی برای قدم نهادن فراتر از مرزها هستند و طرزفکر منعطفی برای انجام این کار دارند.

۳. منفی‌بافی همیشگی: افرادی که روی رسیدن به موفقیت متمرکز هستند وقت‌شان را با غر زدن تلف نمی‌کنند و تحمل ناله کردن و منفی‌بافی دیگران را ندارند. کارآفرینان موفق از منفی‌بافی اجتناب می‌کنند چرا که می‌دانند این کار در بلندمدت آنها را عقب نگه می‌دارد. با غر زدن هیچ کاری درست نمی‌شود. اگر چیزی را دوست ندارید، راهی برای تغییر آن پیدا کنید. کنترل موقعیت را در دست بگیرید و راه‌حلی برای آن پیدا کنید. منفی‌بافی تنها زمان را هدر می‌دهد و محیطی مسموم ایجاد می‌کند که هیچ کدام برای کسب‌و‌کار سازنده نیست.

۴. تسلیم شدن: افرادی که خیلی سریع تسلیم می‌شوند یا برای انجام کاری ثبات‌قدم ندارند اغلب به خودشان باور ندارند. کارآفرینان موفق می‌دانند که شما همیشه نباید بااستعدادترین، ثروتمندترین یا باهوش‌ترین فرد سازمان باشید. شما می‌توانید همه این صفات را داشته باشید و هرگز به هدف غایی خود نرسید. آنچه مهم است پافشاری و اصرار است. داشتن ثبات‌قدم برای ادامه مسیر شما را به جلو پیش خواهد برد. یک کارآفرین باید در مواجهه با روزهای سخت ایستادگی کند و به اهداف بلندمدت تعهد داشته باشد.

۵. عدم‌صداقت: افراد موفق اهمیت یک زندگی صادقانه و درست را می‌دانند. عدم‌صداقت موجب می‌شود تا واقعیت و قضاوت تحت‌الشعاع قرار بگیرد و در نهایت مانع از توانایی شما برای گرفتن تصمیمات خوب می‌شود. وقتی شما با عدم‌صداقت و سوء‌نیت زندگی می‌کنید یا به افرادی اجازه می‌دهید که وارد زندگی یا کسب‌و‌کار شما شوند که اصول اخلاقی سوال‌برانگیز در کسب‌و‌کار دارند، این کار به آهستگی عزت‌نفس شما را سلب می‌کند و اصول شما را زیر سوال می‌برد.

۶. روابط مسموم: اگر افرادی که شما با آنها کار می‌کنید، افرادی متخاصم هستند، بدانید که منابع انرژی و احساسی شما در حال هدر رفتن است. افراد موفق به خودشان اجازه نمی‌دهند تا در روابط مسموم گرفتار شوند. آنها تمرکز خود را به شدت روی حل مشکلات حفظ می‌کنند. اگر آنها با یک شخصیت منفی یا مسموم مواجه شوند، یاد می‌گیرند که کنترل موقعیت را در دست بگیرند.

آنها مرزها را تعیین می‌کنند. آنها خودشان را دور نگه می‌دارند. آنها مکالمه‌ها را هدایت می‌کنند یا به سادگی افراد منفی را نادیده می‌گیرند. افرادی که روی دستیابی به موفقیت متمرکز هستند می‌دانند که آنها وقت یا انرژی برای مواجهه با افرادی که مدام در حال شکایت هستند ندارند.

۷. دمدمی‌مزاجی: چه تعداد کارآفرین موفق می‌شناسید که به‌عنوان افرادی سردرگم یا دودل شناخته شوند؟ هیچ‌کس. به این دلیل که افراد موفق می‌دانند که هیچ چیز مانند عدم‌قطعیت کار و زندگی شما را نابود نخواهد کرد. افراد موفق می‌دانند که دودلی کسب‌و‌کارشان را از بین خواهد برد. هیچ فضایی برای عدم‌قطعیت در مورد اهداف شما وجود ندارد. برای رسیدن به موفقیت، باید ترس و شک را کنار بگذارید.

باید مسیرتان را انتخاب کنید و آن را رها نکنید. احتمالا در این مسیر با شکست و مشکلات بسیار روبه‌رو خواهید شد. افراد موفق از این اشتباهات درس می‌گیرند و راهشان را تصحیح می‌کنند اما همیشه به حرکت ادامه می‌دهند.

۸. رفتار از روی خشم: خشم، کینه و عداوت، اینها احساساتی هستند که برای یک محیط کار به شدت فلج‌کننده، طاقت‌فرسا و مسموم هستند. همه ما بارها این احساسات را تجربه کرده‌ایم؛ اما افراد موفق آموخته‌اند که انرژی خشم خود را روی حل یک مشکل بگذارند. اگر آنها احساس خشم یا رنجش کنند، برای حل این مشکل کاری می‌کنند. هیچ‌کس نمی‌خواهد فشار خشم یا غضب فردی را تحمل کند. افراد موفق از خودشان انتظار بیشتری دارند و هرگز این نوع رفتار را از افراد پیرامون‌شان تحمل نخواهند کرد.

ما در وب سایت توسعه تجارت دلیران دنا اهداف بزرگی را دنبال می کنیم. به دنبال آباد سازی ایران عزیز ، توسعه اقتصاد کشور ، افزایش فروش شرکت های تولیدی و خدماتی داخلی ، افزایش سطح سواد عمومی مدیریت و دانش تجارت و کسب و کار مردم عزیزمان ، توسعه تجارت الکترونیک ، بهبود محیط کسب وکار ، گسترش تحقیق و توسعه ، افزایش کار آفرینی و سطح خلاقیت و نوآوری در سازمان های ایرانی هستیم. مقالاتی که توسط ما نوشته شده اند یا گردآوری شده اند با دقت و وسواس انتخاب شده اند  و موارد کلیدی در توسعه شرکت های ایرانی و ابادنی کشور در نظر گرفته شده اند. شما می توانید تمام این مقالات مطالعه کنید و در نهایت فقط این احساس خوب آموختن علوم مفید را خواهید داشت.

 

شما می توانید از بخش سفارش خدمات ، در زمینه های مشاوره بازاریابی و فروش ، طراحی سایت و بهینه سازی سایت ، مشاوره نوآوری و ایده پردازی ، تحقیق و توسعه ، مشاوره منابع انسانی ، مشاوره سرمایه گذاری و خدمات تجارت الکترونیک را سفارش دهید.

 

برای انتشار مجدد مقالات این وب سایت ذکر منابع و درج لینک به سایت ما (توسعه تجارت دلیران دنا) الزامی است.

منابع:

 

نویسنده: Deep Patel

مترجم: آناهیتا جمشیدنژاد

entrepreneur

وب سایت دنیای اقتصاد

وب سایت توسعه تجارت دلیران دنا (دناکو)

آخرین مقالات وب سایت