مشاوره مدیریت و کسب و کار

4 روش برای افزایش نشاط کار

افزایش نشاط کار از چه راهی امکان پذیر است ؟ همه ما در محل کار با استرس ها و فشار هایی مواجه هستیم که باعث می شود کمتر احساس شادی کنیم. باید سعی در کنترل این استرس ها داشته باشیم.  به این منظور در این مقاله از وب سایت توسعه تجارت دلیران دنا 4 روش برای افزودن احساس نشاط در کار بررسی شده است.

منابع انسانی

4 روش برای افزایش نشاط کار

۱-صبحتان را با یک کار شادی‌آور آغاز کنید

نتایج تحقیق جدیدی که در مورد عوامل شادی آور برای کارکنان بخش خدمات مشتریان در شرکت‌های برتر سیلیکون ولی انجام شده است حکایت از آن دارد که آن دسته از کارکنان این بخش که هر روز صبح‌شان را با یک کار شادی آور شروع کرده‌اند در تمام ساعات کاری آن روز دارای احساس شادی و مثبتی بوده‌اند که همین موضوع موجب شده تا آنها با مشتریان برخورد گرم‌تری داشته باشند.

این کار شادی آور اول صبح می‌تواند نوشیدن چای یا قهوه یا دمنوش مورد علاقه یا خوردن یک تکه شکلات خوشمزه باشد یا یک گردهمایی دوستانه و مفرح با همکاران به مدت چند دقیقه باشد. تجربه نشان داده که احساس خوشایند افراد پس از انجام دادن کارهای مورد علاقه صبحگاهی شان تا چند ساعت و معمولا تا پایان ساعات کاری ادامه پیدا می‌کند.

۲-سعی کنید تصمیم‌گیری‌های کمتری داشته باشید

یکی از مهم‌ترین عوامل فرسایشی و آزار‌دهنده در هنگام کار کردن این است که ما مجبور می‌شویم در طول یک روز کاری چند تصمیم مهم کاری بگیریم که برخی از آنها بر اساس اطلاعات ناقص و ناکافی اتخاذ می‌شوند

بنابراین اگر می‌خواهید بر احساس شادی‌تان در کار افزوده شود باید اولویت تصمیم‌گیری‌هایتان را به مواردی بدهید که اطلاعات کامل و روشنی در مورد آنها در اختیارتان قرار داده شده و شما می‌توانید با اطمینان در مورد آنها تصمیم‌گیری کنید و تصمیم‌گیری درباره مواردی که اطلاعات کافی در مورد آنها وجود ندارد را به روزهای بعد و مشروط به جمع آوری اطلاعات تکمیلی موکول کنید.

علاوه بر این اتخاذ پاره‌ای تصمیمات جزئی‌تر را به زیردستان‌تان تفوض کنید و سر خود را با تصمیم‌گیری‌های متعدد شلوغ نکنید.

۳-به یک همکار کمک کنید

تجربه نشان داده که کمک کردن به یک همکار یا دوست در محل کار باعث شادتر شدن شما در محل کارتان می‌شود همان‌طور که کمک کردن دیگران به شما موجب می‌شود تا شما احساس شادی بیشتر و تنها نبودن کنید.

رابطه بین کمک کردن به دیگران و احساس شادی، یک رابطه دوسویه و علت و معلولی است به این معنا که افراد شادتر بیشتر از بقیه به همکارانشان کمک می‌کنند و اغلب کسانی که به همکارانشان کمک می‌کنند از احساس شادی بیشتری در محل کارشان برخوردار می‌شوند.در مورد افزایش نشاط کاری یک تحقیق در این مورد نشان داده که افراد شاد تا ۳۳ درصد بیشتر از افراد ناشاد به همکارانشان کمک می‌کنند.

۴-به پیشرفت‌ها و موفقیت‌های کاری تان توجه داشته باشید

یکی از بهترین کتاب‌ها در مورد شادی در کار کتابی است نوشته ترزا آمابیل و استیفن کرامر با عنوان «اصل پیشرفت: استفاده از بردهای کوچک برای لذت بردن از کار.» در قسمت‌های مختلف این کتاب به این واقعیت اشاره شده که قوی‌ترین و موثرترین عامل در شادکاری افراد وجود این احساس قوی در آنهاست که آنها همیشه و به‌طور پیوسته در حال پیشرفت و حرکت به جلو هستند.

افزایش نشاط کار

برای این کار لازم است که در ابتدای هر روز کاری، فهرستی از سه کار مهم و مفید و در عین حال ساده‌ای که قرار است در آن روز کاری انجام دهید تهیه کنید و در پایان آن روز و پس از انجام آن سه کار به آنها نگاهی بیندازید و از به اتمام رساندن آنها لذت ببرید.

ما در وب سایت توسعه تجارت دلیران دنا اهداف بزرگی را دنبال می کنیم. به دنبال آباد سازی ایران عزیز ، توسعه اقتصاد کشور ، افزایش فروش شرکت های تولیدی و خدماتی داخلی ، افزایش سطح سواد عمومی مدیریت و دانش تجارت و کسب و کار مردم عزیزمان ، توسعه تجارت الکترونیک ، بهبود محیط کسب وکار ، گسترش تحقیق و توسعه ، افزایش کار آفرینی و سطح خلاقیت و نوآوری در سازمان های ایرانی هستیم. مقالاتی که توسط ما نوشته شده اند یا گردآوری شده اند با دقت و وسواس انتخاب شده اند  و موارد کلیدی در توسعه شرکت های ایرانی و ابادنی کشور در نظر گرفته شده اند. شما می توانید تمام این مقالات مطالعه کنید و در نهایت فقط این احساس خوب آموختن علوم مفید را خواهید داشت.

 

شما می توانید از بخش سفارش خدمات ، در زمینه های مشاوره بازاریابی و فروش ، طراحی سایت و بهینه سازی سایت ، مشاوره نوآوری و ایده پردازی ، تحقیق و توسعه ، مشاوره منابع انسانی ، مشاوره سرمایه گذاری و خدمات تجارت الکترونیک را سفارش دهید.

 

برای انتشار مجدد مقالات این وب سایت ذکر منابع و درج لینک به سایت ما (توسعه تجارت دلیران دنا) الزامی است.

منابع:

 

مترجم: سیدحسین علوی‌لنگرودی

Happy Work Magazine

وب سایت دنیای اقتصاد

وب سایت توسعه تجارت دلیران دنا (دناکو)

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات وب سایت