مشاوره مدیریت و کسب و کار

مذاکره حقوق

مذاکره حقوق باید چگونه باشد ؟ کارمندان برای حقوق خود چگونه باید مذاکره نمایند ؟ در این مقاله راهکار هایی برای مذاکره حقوق کارمندان توضیح داده شده است. در وب سایت دلیران دنا مقالات بسیاری با موضوع منابع انسانی و بهره وری سازمانی موجود است.

مذاکره حقوق

مذاکره حقوق

1. از دستاوردهای خود بگویید.

در سالی که گذشت چه دستاوردهایی داشتید؟ آیا دستاوردهایی که داشتید همراستا با اولویت‌های مشخص شده توسط مدیرتان بوده‌اند؟ قبل از رفتن به جلسه مذاکره برای حقوق به این موضوع فکر کنید که کار شما چه ارزش‌هایی به سازمان‌تان افزوده است. سپس مواردی را که به آنها می‌رسید در جلسه مذاکره بیان کنید.

اگر این کار برا‌ی‌تان سخت و دشوار است لازم است علت را بیابید. آیا هراس دارید که به عنوان فردی شناخته شوید که از خودش تعریف و تمجید می‌کند؟ اگر اینگونه است باید بدانید که بین بیان دستاوردها و خودپسند بودن تفاوت بسیار زیادی وجود دارد. تعریف و تمجید کردن بدون پشتوانه کار پسندیده‌ای نیست اما اگر دستاوردی داشته‌ایم که برای سازمان ارزشی ایجاد کرده است، نباید آن را به دلیل آنکه نمی‌خواهیم فرد خودپسندی باشیم، فدا کنیم.

 

2. درباره آنچه می‌خواهید درخواست خود را به روشنی بیان کنید.

وقتی وارد جلسه مذاکره می‌شویم مطمئناً درخواست‌هایی از طرف مقابل داریم. این وظیفه ما است که این درخواست‌ها را به روشنی بیان کنیم نه اینکه منتظر بنشینیم تا شاید طرف مقابل‌مان اشاره‌ای به درخواست‌های ما بکند. اگر اعتقاد دارید که درخواست‌تان منطقی و منصفانه است خیلی شفاف و صریح آن را مطرح کنید. اگر برای آنچه لیاقتش را دارید، درخواستی مطرح نکنید به احتمال زیاد به آن دست نخواهید یافت.

 

3. برنامه مدونی داشته باشید.

دقیقاً مشخص کنید که چه می‌خواهید و چرا شایستگی دریافت آن را دارید. درباره پاسخ‌ها و عکس‌العمل‌های احتمالی طرف مقابل‌تان در جلسه مذاکره فکر کنید. برای حالت‌های مختلف سناریوهایی طراحی کنید و در صورت امکان با یکی از دوستان یا همکاران صمیمی خود این سناریوها را بازی کنید تا به آمادگی صد در صد برسید.

 

4. مختصر و مفید عمل کنید.

طبق آنچه در بالا گفته شد باید با برنامه به جلسه مذاکره برای حقوق بروید. اما برنامه‌ای که طراحی می‌کنید نباید کلی و وسیع باشد بلکه لازم است روی چند نکته کلیدی متمرکز شوید. اگر قرار باشد به نکات زیاد و پراکنده‌ای بپردازید پیام اصلی موردنظرتان منتقل نخواهد شد. همچنین تمرکز کردن روی چند نکته کلیدی باعث می‌شود که سازمان‌دهی افکارمان را راحت‌تر انجام دهیم و این تصویر بهتری از ما در ذهن طرف مقابل‌مان ایجاد خواهد کرد.

 

5. به خودتان اعتماد داشته باشید.

در تمام مراحل مذاکره به خودتان و توانایی‌های‌تان اعتماد داشته باشید. اگر خود ما به قابلیت‌های‌مان اعتقاد نداشته باشیم نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم که دیگران چنین اعتقادی داشته باشند.

 

6. ترس به دل‌تان راه ندهید.

اجازه ندهید که ترس “نه” شنیدن برای شما مانعی ایجاد کند تا برای آنچه شایستگی‌اش را دارید درخواستی ارائه ندهید. اگر درخواستی مطرح کردید و کارفرما درخواست‌تان را رد کرد مسئله را شخصی نکنید. مذاکره شما در چارچوب مذاکرات کاروکسبی است پس هیچ مسئله شخصی در میان نیست.

با این حال، همانطور که گفته شد، باید برای شرایط مختلف سناریو داشته باشید. یکی از این شرایط زمانی است که حقوق موردنظر شما مورد قبول قرار نمی‌گیرد. برای این شرایط چه برنامه‌ای دارید؟ سعی کنید در مذاکرات به صورت صفر و یک عمل نکنید زیرا وقتی خود را تنها محدود به دو حالت می‌کنید در صورت محقق نشدن یکی از آنها ناگزیر باید سراغ دومی بروید.

 

 

روشهای نوین بازاریابی ، فروش و تبلیغات در وب سایت توسعه تجارت دلیران دنا آموزش داده شده است. شما می توانید از بخش دوره های آموزشی آنلاین رایگان در زمینه های بازاریابی و فروش ، تبلیغات ، تجارت الکترونیک ، ارز دیجیتال ، سرمایه گذاری و مدیریت شرکت نمایید. همچنین می توانید در کلاس های حضوری و حرفه ای ما در زمینه های فروش و بازاریابی و توسعه کسب و کار شرکت نمایید.

در صورتی که برای گسترش کسب و کارتان با مشکل موجه هستید و نیاز به مشاوره دارید می توانید از بخش سفارش ایده های ما را برای توسعه کسب و کارتان بشنوید و یا برای سفارش خدمات تحقیقات بازاریابی و و فروش یا خدمات تحقیق و توسعه محصولات جدید اقدام نمایید.

 

منابع :

وب سایت پرویز درگی

واحد آموزش فروش و بازاریابی توسعه تجارت دلیران دنا (دناکو)

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات وب سایت